maandag 17 augustus 2015
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Underøath is terug

Begin deze maand kwam er opmerkelijk nieuws naar buiten rondom Underøath: een mogelijke terugkeer! Nu mogen we dit gerucht bevestigen, want de band heeft laten weten terug te zijn.

Via een afbeelding, waarop te lezen is “rebirth is coming.“, werd duidelijk dat Underøath klaar is met zijn hiatus. Via Facebook liet de band het volgende weten: “Aankondiging op underoath777.com die je waarschijnlijk wilt zien.” De link laat zien dat de band te vinden zal zijn op het Self Help festival. Verder is er ook een timer te zien die aftelt, waar dit voor staat is nog niet bekend.

In een recent interview laat Spencer Chamberlain, de frontman, weten dat hij graag de wereld over zou gaan: “Ik zou het geweldig vinden om het album te vieren met onze fans over de hele wereld als ik zou kunnen. De kansen die we hebben gekregen als Underøath komen door die fans, dus ik zou graag voor hen spelen en voor diegene die [de afscheidstour] hebben moeten missen.

Het is nog niet bekend wat Underøath precies van plan is, maar dat ze iets aan het plannen zijn is duidelijk! Mocht de band naar Nederland komen, ben je dan aanwezig? Laat het weten via Facebook, Twitter en Instagram. Beluister hieronder de live versie van Underøath‘s “A Boy Brushed in Red, Living in Black and White“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist