maandag 23 juni 2014
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Vans Warped Tour wel of niet naar Nederland

Het is een festival, Vans Warped Tour, waar een groot deel van de alternatieve Nederlandse scène naar uitkijkt. Na afgelopen jaar een mega succes – er kwamen zo een 6.000 man op af – wil men meer. De Vans Warped Tour in Eindhoven 2013 zorgde ervoor dat wij snakten naar meer, meer wilden en meer nodig hadden – en nog steeds nodig hebben.

Na deze Nederlandse editie zag het er goed uit voor de daarop volgende editie. Vrijwel direct konden wij al zeggen dat de Vans Warped Tour naar Nederland zou komen in 2014. Begin 2014 vroeg de Vans Warped Tour al welke namen de bezoekers graag wilden zien in Europa. Kortom: het zag er goed uit, een bevestiging en al vragen voor nieuwe namen.

Om de zin voor ons Nederlanders/Europeanen steeds groter te maken is de Vans Warped Tour in de USA nu volop bezig. Als dit nog niet genoeg was, werd er gister bekend gemaakt dat Linkin Park ook op de planken zou staan! Allemaal helemaal vet, maar… Zelfs dit was nog niet alles! Linkin Park speelde allemaal nummers met andere artiesten, die ook op het evenement speelden. Mocht je dit nieuws gemist hebben, even hier klikken.

Dan wordt er nu gespeculeerd dat de volledige Vans Warped Tour niet eens naar Europa komt. Dit is allemaal naar aanleiding van de UK, waar het onlangs werd afgezegd. Dat het evenement niet naar de UK komt, zegt nog niet(s) (alles) over de rest van Europa. Momenteel is er nog niets gezegd over het eventueel annuleren van de Vans Warped Tour in Nederland. Kevin Lyman, de oprichter van de Vans Warped Tour, heeft via Twitter bekend gemaakt dat de UK versie niet doorgaat. Verder heeft Lyman niets gemeld! Dus tot op heden geen reden voor paniek, mooie dames en mooie heertjes.

Wat dénk jij? Komt de Vans Warped Tour wel naar Nederland? Want je hebt ten slotte al een bevestiging gehad en je favoriete acts mogen doorgeven. Of zie jij het niet zitten nadat de UK editie is afgelast? Vertel het ons op Facebook en Twitter. Hieronder kun je kijken naar Linkin Park die samen met Yellowcard het nummer “What I’ve Done” speelt.

UPDATE 23-06 – 19:19

Lyman heeft via Twitter bekend gemaakt waarom de Vans Warped Tour in de UK niet al plaatsvinden. Hieronder is zijn Tweet te zien.


Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives