woensdag 9 december 2015
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Verschillende pillen gevonden in tourbus Scott Weiland

Op vrijdag 4 december kwam het nieuws naar buiten dat Scott Weiland was overleden. De voormalige frontman van Velvet Revolver en Stone Temple Pilots, werd dood aangetroffen in zijn tourbus. Om de reden achter zijn dood te achterhalen, werd de tourbus doorzocht. Nu is een deel van het politierapport online verschenen.

In dit rapport is duidelijk geworden dat er verschillende drugs aanwezig waren in de tourbus, waaronder meerdere soorten slaappillen, pijnstillers en viagra. Daarnaast werd ook het middel Xanax genoemd, dat wordt gebruikt bij depressie, angst- en paniekstoornissen. Verder werd ook de drugs Buprenorphine gevonden in de tourbus. Dit middel heeft een zelfde werking als morfine en heroïne, maar zou geen gevaarlijke bijwerkingen of high moeten geven. Als laatste werd Ziprasidone genoemd, een middel dat wordt voorgeschreven bij bipolar en schiofrenie.

Het was bekend dat Weiland in het verleden veel problemen heeft gehad met drank- en drugsverslavingen. Het is echter niet bekend of deze drugs afkomstig zijn van Scott Weiland, slechts dat het aanwezig was in de tourbus.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist