woensdag 15 mei 2019
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Volbeat naar Nederland en België

Volbeat is een graag geziene gast in Nederland. De band stond in 2018 in de Utrechtse TivoliVredenburg, in 2017 op Strijp-S in Eindhoven voor een openluchtconcert en speelde in 2016 Ziggo Dome plat.

De organisatie van Ziggo Dome heeft vandaag bekendgemaakt dat Volbeat dit najaar zal terugkeren. Dit concert zal plaatsvinden op dinsdag 19 november. Twee dagen later zal Volbeat ook een bezoek brengen aan België. Op donderdag 21 november wordt dan Lotto Arena in Antwerpen aangedaan. De band neemt twee special guests mee om de avond compleet te maken: Danko Jones en Baroness. De voorverkoop voor beide shows begint op vrijdag 24 mei. Voor meer informatie over de verschillende ticketprijzen kun je terecht op de websites van Ziggo Dome en Lotto Arena.

MEER: Als je de gouden combinatie van retestrakke muziek, een geoliede machine en een absurd vette lichtshow hebt, weet je dat er zo een 17.000 glimlachende gezichten Ziggo Dome zullen verlaten.

Ben jij van plan om naar een van deze concerten te gaan? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “Leviathan” van Volbeat, “Burn In Hell” van Danko Jones en “Seasons” van Baroness.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist