woensdag 9 april 2014
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Volbeat, Neck Deep en meer naar Lowlands

Vandaag zijn er weer veertien nieuwe bevestigingen bekend gemaakt voor Lowlands. Zoals het festival zelf laat weten: “Hippiefolkrockreggaegypsypunkcountrycoolheidrockabillyswingdance: het komt allemaal voorbij!” Daar is niets van gelogen. Voor ons zijn de bands Volbeat en Neck Deep het meest interessant.

De één hoort er Metallica in, de ander Elvis Presley. Zo was het en zo is het, bij de Deense publieksmenners van Volbeat, de band die gelijke delen vetkuiven en headbangers behaagt en daar de afgelopen jaren een glimmende reputatie mee opbouwde.” wist de organisatie van het festival te zeggen over Volbeat.

Benieuwd naar het volledige lijstje van de toegevoegde namen? Die is er ook: StromaeVolbeatSt. VincentJonathan WilsonRoyal BloodThe Asteroids Galaxy TourLarry And His FlaskJosef SalvatCongo NattyNeck DeepThe GrowlersThe Barons of TangBongo Botrako en Marmozets.

Zorgen deze toevoegingen ervoor dat jij graag naar Lowlands wilt? Vertel het ons op Facebook en Twitter. Check hieronder Neck Deep‘s “Over And Over.”

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist