vrijdag 18 januari 2019
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Voorprogramma Disturbed in AFAS Live bekendgemaakt, annuleert eigen tournee

Afgelopen oktober werd bekendgemaakt dat Disturbed naar Amsterdam zou komen voor een optreden. De band, die bekend is van hits als “The Sound of Silence“, “Down With the Sickness” en “Stricken“, staat op dinsdag 7 mei 2019 in AFAS Live.

Zojuist is het voorprogramma aangekondigd door concertorganisator MOJO. De band die het publiek opwarmt, maakt zogenaamde ragga metal: Skindred. Via Facebook meldt de band het volgende: “We zijn meer dan enthousiast om deel uit te maken van de run en kunnen niet wachten om voor jullie te spelen. Helaas betekent dit echter dat onze eigen Big Tings Euro Tour naar november/december 2019 wordt verschoven.Skindred zou met zijn Europese tournee ook naar Melkweg komen. Melkweg heeft hier nog niets over bekendgemaakt.

MEER: Disturbed is erg tam op “Evolution

Er zijn nog kaarten voor dit optreden beschikbaar. De prijs begint bij €51,52 inclusief overige kosten. Klik hier voor meer informatie.

Ben jij blij met Skindred als opener voor Disturbed? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Luister hieronder naar “Stricken” van Disturbed en “Kill the Power” van Skindred.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist