maandag 29 augustus 2016
 

Geschreven door Lara Janssen.

 

Voorprogramma Red Hot Chili Peppers bekend, extra tickets vrijgegeven

Nog maar twee maanden en Red Hot Chili Peppers is na zijn set op Pinkpop in juni weer in Nederland te vinden. De band staat namelijk op 8 en 9 november in de Amsterdamse Ziggo Dome. Vandaag is bekend geworden wie het voorprogramma van Red Hot Chili Peppers zal verzorgen.

Dit zal namelijk gedaan worden door Deerhoof. Dit is een experimentele rockband uit het Amerikaanse San Francisco. Deerhoof is voor zijn optreden met Red Hot Chili Peppers nog twee keer eerder in Nederland te vinden. Namelijk op 11 september op het Tilburgse Incubate festival en op 18 september in Het Paard van Troje in Den Haag.

Daarnaast is er vandaag meer goed nieuws over de show van Red Hot Chili Peppers naar buiten gekomen. Mojo meldt via Twitter namelijk dat er morgen, 30 augustus, om 10:00 uur nieuwe staan- en zitplaatsen voor beide shows in de verkoop gaan. Kijk hier voor meer informatie over de tickets.

Luister hieronder naar “Paradise Girls” van Deerhoof. Wat vind jij van deze band als supportact? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist