maandag 15 juli 2019
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

While She Sleeps naar Nederland en België

In maart bracht While She Sleeps het gloednieuwe album “SO WHAT?” uit. Dit is het vierde studioalbum van de Britse metalcoreband en de opvolger van “You Are We” uit 2017.

Vandaag is bekendgemaakt dat de band begin volgend jaar naar Europa komt om de plaat te promoten. Op vrijdag 17 januari staat While She Sleeps in AB, te Brussel. Tickets voor deze show kosten €21,00 en zijn te koop via deze link. Nederlandse fans zijn een weekje later aan de beurt; op donderdag 23 januari. Kaarten voor de show in de Amsterdamse Melkweg kosten €23,00 en bestel je hier. De voorverkoop begint op vrijdag 19 juli. Every Time I Die en Vein zullen tijdens beide shows het voorprogramma verzorgen.

MEER: “‘SO WHAT?’ voelt haast als een glijbaan: vol adrenaline bij de start maar gaandeweg verlies je de energie en opwinding.

Ga jij tickets scoren voor een van deze shows? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Luister hieronder naar “THE GUILTY PARTY” van While She Sleeps, “Map Change” van Every Time I Die en “Demise Automation” van Vein.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist