donderdag 27 oktober 2016
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Whitechapel brengt video uit

In juni bracht Whitechapel zijn nieuwe schijfje uit: “Mark of the Blade“. Om deze plaat weer onder de aandacht te brengen heeft de band een video opgenomen. Vandaag worden die beelden met de wereld gedeeld.

De clip is gemaakt voor het nummer “Bring Me Home“. Frontman Phil Bozeman laat weten dat de video en het nummer dicht bij hem staan: “Deze video betekent meer voor me dan alle andere video’s die we ooit hebben gemaakt. Het geeft de worsteling aan waarmee ik te maken had doordat mijn vader overleed toen ik tien jaar was. De beelden laten mijn donkerste tijden zien. Suïcidale gedachtes, afscheidsbrieven en eenzaamheid. De sfeer in de kamer waar we de film hebben opgenomen geeft precies het gevoel van toen weer. Donker, depressief en suïcidaal.

MEER: Whitechapel deelt live beelden van Vans Warped Tour 2016!

Hieronder kun je de clip van Whitechapel bekijken. Deel je mening over deze beelden met ons via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist