dinsdag 11 december 2012
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

WIN: 2×2 kaarten voor Asking Alexandria in de Melkweg

Het is vandaag de tweede dag dat Smash Press online staat. Dit weerhoudt de Melkweg niet om 2×2 kaarten voor ons apart te leggen. Dit wil dus zeggen dat wij 2×2 kaarten mogen weggeven voor het optreden van Asking Alexandria die plaats zal vinden in The Max op 22 januari 2013. De Britten hadden begin dit jaar de oude zaal al uitverkocht dus gaan nu voor meer!

De main support voor deze avond wordt verzorgd door de Engelse band While She Sleeps. Op het in Augustus uitgekomen album “This Is The Six” is een flinke bak metalcore te horen. Naast While She Sleeps zijn er ook nog twee andere support bands. Dit zijn de Amerikaanse Motionless In White en het Franse Betraying The Martyrs.

Wat moet je doen om kans te maken op deze kaarten?!
Like Smash Press op Facebook, dat kun je hier doen. Daarna moet je dit bericht delen op Facebook. Ook moet je Smash Press volgen op Twitter en dat kun je hier doen. Daarna moet je dit bericht nog op Twitter zetten. Laat in een bericht de link achter naar jouw Tweet en/of Facebook post. Dat is het enige wat je moet doen om kans te
maken op 2×2 kaarten. Je maakt dus kans als je óf de Facebook link post, óf een link naar je Tweet. Doe je beide, dan maak je al twee keer zoveel kans!
Mocht je Smash Press niet volgen/liken is de kans aanwezig dat wij jouw Tweet/Post niet kunnen bekijken.
Voor meer informatie over dit optreden kun je kijken op de site van de Melkweg.
Deze actie loopt tot zondag 20 januari. 

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives