vrijdag 8 februari 2013
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

WIN: 2×2 kaarten voor Royal Republic in de Melkweg

Eerder zouden de vier gasten van de Zweedse rockgroep Royal Republic op 9 november 2012 in de Melkweg optreden. Aangezien dit optreden niet is doorgegaan zullen zij nu op 1 maart de planken van The Max betreden. Voor maar €15,00 (exclusief lidmaatschap) ben jij al bij dit concert. Of je probeert kaarten te winnen via Smash Press! Wij mogen van de Melkweg 2×2 kaarten weggeven voor dit optreden. 

In het voorprogramma staat de vijfkoppige band Her Bright Skies. Deze gasten komen, net als de hoofdact, ook uit Zweden. Het is voor hen niet nieuw om voor grote bands te openen. Zo opende de pop punk/post hardcore band al eerder voor Asking Alexandria…And You Will Know Us By The Trail Of Dead en August Burns Red. Flinke namen dus.

Hoe maak je kans?

Doe jij graag mee via Facebook? Deel dit bericht en like Smash Press op Facebook. Kopieer de link naar jouw Post (deze link krijg je door op de tijd te klikken die onder in jouw post staat, naast “Vind ik leuk” – “Reageren” – “Delen”) en laat de link achter op deze post, onder aan de pagina in een reactie.

Doe jij liever mee via Twitter? Dat kan, retweet dit bericht en volg Smash Press op Twitter. Kopieer de link naar jouw Tweet en laat de link achter op deze post, onder aan de pagina in een reactie.

Dit is het enige wat jij moet doen om kans te maken. Mocht je meedoen via Facebook èn Twitter, dan maak jij ook twee keer zoveel kans! Mocht je Smash Press niet liken/volgen is de kans aanwezig dat wij jouw Post/Tweet niet kunnen bekijken. Voor meer informatie over dit optreden klik je op deze link.

Deze gave actie loopt tot zaterdag 23 februari 23:59 uur. Houdt de dagen erna onze Facebook/Twitter in de gaten, want daar maken wij de winnaars bekend. Zorg dat jij je kans niet misloopt!

LET OP! DEZE ACTIE GAAT NIET DOOR!

De heren hebben hun show afgezegd, wegens de gezondheid van de frontman. Lees de rest hier.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist