dinsdag 29 juli 2014
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

WIN: 3×2 kaarten voor Jimmy Eat World in TivoliVredenburg

Voor de Nederlandse clubshow van Jimmy Eat World geven wij kaarten weg. Dan gaat het bij deze actie om de show die plaats zal vinden in de Utrechtse TivoliVredenburg, in de zaal Pandora. Dit jaar is de band flink aan het touren door onder andere Europa. De band rondom vocalist Jim Adkins komt terug op woensdag 20 augustus. Jimmy Eat World zal hier zijn album “Damage” supporten. Het voorprogramma is op dit moment nog niet bekend. Check hieronder hoe je kans kunt maken.

Hoe maak je kans:

Meedoen via Facebook: Like èn deel deze afbeelding. Ook moet je Smash Press leuk vinden, anders telt jouw deelname niet. Deel de actie openbaar, anders kunnen wij jouw deelname niet zien.

Meedoen via Twitter: Retweet deze Tweet. Ook moet je Smash Press volgen, anders telt jouw deelname niet en doe je dus ook niet mee.

Twee keer zoveel kans: Doe mee via Facebook èn Twitter om twee keer zoveel kans te maken op deze kaarten!
Einddatum van de actie: woensdag 06 augustus 23:59 uur.
Winnaars worden gekozen: donderdag 07 augustus.

Voor meer informatie over de show van Jimmy Eat World klik je op deze link. Wil jij 100% zeker zijn van een kaartje? Dan kun je op de zojuist benoemde link een kaartje kopen voor €20,00 exclusief service kosten. Kom hieronder alvast in de stemming met Jimmy Eat World‘s “The Middle.”

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist