zaterdag 26 oktober 2013
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

WIN: 2×2 kaarten voor Royal Republic in de Melkweg

Oktober moet bijna plaats maken voor november, de dagen worden weer iets kouder en de Kerst komt er weer aan. Omdat de Kerst er weer aan zit te komen, zullen wij maar weer eens de Kerstman uithangen. Wij van Smash Press willen onze lezers bedanken door middel van weer een actie. Wij mogen namelijk 2×2 kaarten weggeven voor de show van Royal Republic, die plaats zal vinden in de Amsterdamse Melkweg. Ook de Amsterdamse zaal heeft zijn mening al klaar over deze jongens. “De band staat bekend om zijn spetterende live-shows, knallende rock-anthems en verheven attitude overgoten met sarcasme.” Kortom, het is weer een actie waar je zeker aan mee wil doen!

Meedoen?

Doe jij graag mee via Facebook? Like èn deel deze afbeelding op Facebook. Ook moet je Smash Press liken, anders kunnen wij jouw deelname mogelijk niet zien. Let op: Zorg er ook voor dat jij het openbaar deelt, anders is jouw deelname niet geldig! Vergeet ook niet om het bericht leuk te vinden.

Doe jij liever mee via Twitter? Dat kan ook. Retweet deze Tweet op Twitter. Volg Smash Press, anders bestaat de kans dat wij jouw deelname niet kunnen zien en doe je ook niet mee.

Dit is het enige wat jij moet doen om kans te maken. Mocht je meedoen via Facebook èn Twitter, dan maak jij ook twee keer zoveel kans! Mocht je Smash Press niet liken/volgen dan doe je ook niet mee. Voor meer informatie over de show van Royal Republic klik je op deze link.

De actie loopt tot 24 november 23:59. Op 25 november worden de winnaars bekend gemaakt. Houd dus goed onze Facebook & Twitter in de gaten. Zorg dat jij je kans niet misloopt!

Luister hieronder naar Royal Republic‘s “Save the Nation“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist