maandag 20 november 2017
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Within Temptation kondigt tournee en nieuw album aan

Nog geen twee weken geleden werd bekend dat Within Temptation‘s frontvrouw, Sharon den Adel, geen inspiratie had voor een nieuw album van de band. Haar beslissing was om naast de band ook een solo-project te starten. Nu is bekend geworden dat er een album aankomt én een tournee.

Tijdens deze Europese tour, zal Nederland drie optredens voorgeschoteld krijgen. Op 24 november 2018 staat Within Temptation in AFAS Live, Amsterdam. Eén dag later, 25 november, is het de beurt aan MartiniPlaza, Groningen. Een kleine maand later, op 22 december 2018, staat de gothicrockband in 013, Tilburg. Een kaartje voor het concert in AFAS Live kost €47,30, in MartiniPlaza is de prijs nog onbekend en in 013 kost het €46,40. De voorverkoop start op vrijdag 24 november om 10:00 uur. Meer informatie over de optredens vind je hier. Over het album is tot op heden nog niets bekendgemaakt.

MEER: Beluister hier het eerste solonummer van My Indigo, van Sharon den Adel

Ga jij tickets kopen? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Luister hieronder naar “Paradise (What About Us?)” van Within Temptation met Tarja.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist