woensdag 24 juli 2013
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Yellowcard praat over nieuwe video

Gister lieten wij jullie kennis maken met Yellowcard‘s nieuwe akoestische single, “Ocean Avenue Acoustic“. Nu mag Smash Press jou kennis laten maken met de video voor dit nummer. Afgelopen nacht vertelde William Ryan Key, de zanger van de rockband, een verhaaltje aan de “haters“. Zo plaatste hij het volgende op Twitter.

By the way, ik maak me geen zorgen en ben ook niet verdrietig. Ik wil gewoon iets zeggen om de negatieve energie uit de wereld te helpen. Ik weet dat haters blijven haten en zo. En ik bedank de mensen niet genoeg die positief zijn en ons altijd supporten, ‘no matter what’. Daarvoor bied ik mijn excuses aan. Denk maar niet dat die mensen ons neer krijgen of dat dit nodig is om mijzelf te verantwoorden. Ik wil gewoon dat iedereen samen één team is.

Hiervoor af gingen ook een aantal berichten de wereld in vanaf het Twitter account van de zanger. Er werd op een site negatief gepraat over de video. “Aan iedereen die haat op onze video; video’s maken kost veel geld en is een verspilling van geld tegenwoordig. Na zo veel video’s uitgebracht te hebben zijn de views niet zo veel. Wij wilden investeren in de kracht van het album en niet in een video die maar 10 mensen leuk zouden vinden. Plus het is niet mogelijk om de originele video te overtreffen. Dus wij wilden fans van twee verschillende geweldige plaatsen in de video plaatsen wat voor ons een manier is om jullie te bedanken. Wij willen niemand zijn/haar gedachten omver blazen. Wij willen jullie gewoon bedanken. Dus wij waarderen de kritiek, het punt van de video is duidelijk verkeerd opgevat. Wij stoppen tijd, moeite en geld in het maken van een goed album. Daarmee willen wij jullie omver blazen. En voor iedereen die de video vet vindt en het bekijkt zoals het is, zoals altijd danken wij jou daarvoor.”

Dit is dus duidelijke taal van de zanger. Heb jij de video al bekeken? Hieronder is deze te zien! Als echte muziekliefhebbers gaf het ons kippenvel.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist