maandag 5 oktober 2020
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

You Me At Six naar Nederland

Begin vorig jaar vertelde You Me At Six frontman Josh Franceschi in een interview met ons al dat hij graag shows speelt in Nederland. In 2021 staat er weer eentje op de planning.

Op dinsdag 15 juni staat You Me At Six op het podium in de Amsterdamse Melkweg. De ticketprijs is momenteel nog onbekend. De voorverkoop start op vrijdag 9 oktober om 10:00 uur via de website van Melkweg. Het voorprogramma zal worden verzorgd door Saint PHNX, die eerder al mee kwam als support van YUNGBLUD.

MEER: Lees ons hele interview met You Me At Six

Hieronder kun je luisteren naar “Beautiful Way” van You Me At Six en “Sorry” van Saint PHNX. Ga jij tickets kopen deze show? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.Laat een reactie achter:

Spotify playlist