zondag 25 augustus 2019
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

YUNGBLUD brengt nummer uit, kondigt EP en album aan

Het is een druk jaar voor YUNGBLUD: hij tourt momenteel de hele wereld over, werkte samen met onder andere Machine Gun Kelly en wist ook nog nieuw materiaal de wereld in te slingeren. En zoals het eruit ziet kunnen de fans voorlopig nog meer verwachten.

YUNGBLUD heeft namelijk opnieuw een single uitgebracht, genaamd “Die A Little“. Het nummer is één van de soundtracks van het nieuwe seizoen van de serie 13 Reasons Why. Of de single op een aankomende plaat terug te vinden is nog niet bekend.

MEER: YUNGBLUD wil opnieuw samenwerken met Machine Gun Kelly

In een recent interview sprak YUNGBLUD over onder andere het onuitgebrachte nummer “Ice-Cream Man“, waardoor hij ook het een en ander verklapte over een EP én album: “‘Ice-Cream Man’, ja dat is een knaller. We spelen hem alleen nog live. We hebben het opgenomen en er komt in september een EP uit. Daar staat hij niet op, maar we blijven hem wel live spelen en teasen. Wellicht staat hij op het album dat volgend jaar uitkomt.

Hieronder kun je de nieuwste single van YUNGBLUD beluisteren. Kijk jij al uit naar meer nieuwe tracks? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist