donderdag 10 januari 2019
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Zwarte Cross 2019 kondigt eerste namen aan

De dagen worden weer kouder, maar gelukkig houdt het festivalnieuws ons ook in de winter warm. Nieuwe line-ups worden de wereld in geslingerd en zo ook die van Zwarte Cross 2019.

De organisatie van het festival in Lichtevoorde heeft vandaag 27 nieuwe namen gedeeld die op de affiche van 2019 mogen prijken. Het gaat deze keer om: The Mavericks, Kraantje Pappie, Steel Panther, Donnie, Dewollf, Duda Paiva Company – Monsters, Gil & Megas, Watermeloen, White Fang, BZB, Joost, De Dansers – Shake Shake Shake, The Magnetics, Bizzey, Bart B More, Omar Souleyman, The Picturebooks, Pikzpalace – Boucherie Bacul, Skarra Mucci, Feestnation, Matrose, The Undercover Hippy, The Hillbilly Moonshiners, The Presley Paranoia Freak Show, Trobi, Tukkersconnexion – Jackpot en Ragmob.

MEER: Steel Panther-fan? Dan is Valentijnsdag jouw dag!

Bekijk hieronder Steel Panther met “Party Like Tomorrow Is the End of the World” en de aftermovie van Zwarte Cross 2018 om de sfeer alvast te proeven! Ga jij kaartjes kopen voor de editie van dit jaar? Laat het ons weten via Facebook en Twitter!

Laat een reactie achter:

Spotify playlist